Geschiedenis

Vanaf 1932

De oorsprong van Aannemersbedrijf Niehof ligt bij een inventieve achteroom van de huidige directeur Martin Niehof, die nu het bedrijf runt. Martin Niehof heeft in 2012 deze taken overgenomen van zijn vader Jan Niehof, die tot 2012 de scepter heeft gezwaaid binnen het bedrijf. Omstreeks 1932 begon zijn achteroom op de plek waar het bedrijf nog steeds is gevestigd. Niehof Senior die in 1961 als timmerman bij zijn oom in dienst kwam, nam het bedrijf in 1969 over.

In het begin bleef hij zich richten op de bouw van woonhuizen en boerderijen en het uitvoeren van onderhouds-werkaamheden.

In de loop van de jaren is Niehof zich meer gaan toeleggen op utiliteitsbouw, maar ook overige kernactiviteiten stallenbouw en woningbouw zijn belangrijke takken van de ‘sport’ waar Niehof actief in is.

Nieuws:

h

Bouw bedrijfswoningen voor Oosterik

In opdracht van Tuincentrum Oosterik zijn we begonnen met de bouw van 2 bedrijfswoningen aan de Johanniksweg. De 2 woningen zijn ontworpen […]

Meer Info
h

Verbouwing gezondheidscentrum in Enschede

Mooie foto’s van een gezondheidscentrum aan de Beltstraat in Enschede. Niehof heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan deze grote metamorfose.

Meer Info
h

Nieuwe vakantiebungalows op vakantiepark Bavelds Dennen

3 prachtige vakantiebungalows opgeleverd op vakantiepark Bavelds Dennen te Denekamp. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van Bekhuis & KleinJan […]

Meer Info
h

Vernieuwing Dorper Esch te Denekamp

In opdracht van de Gemeente Dinkelland gaan wij in samenwerking met Lammerink Groep en Leferink architecten de nieuw- verbouw van Sportcomplex Dorper Esch verzorgen.

Meer Info