Een allround aannemersbedrijf in het Twentse Lattrop

De specialist in het bouwen van boerderijen en betonkelders.

Aannemersbedrijf Niehof BV is een allround aannemersbedrijf uit het Twentse Lattrop met circa tachtig medewerkers. Het bedrijf heeft in de loop der jaren een grote bekendheid opgebouwd in de agrarische sector als specialist in het bouwen van boerderijen (woonhuis + stallen) en betonkelders. Daarnaast richt Aannemersbedrijf Niehof zich op particuliere & projectmatige woningbouw en utiliteitsbouw in de regio.
Aannemersbedrijf Niehof kent dan ook drie kernactiviteiten:

 • Utiliteitsbouw
 • Woningbouw
 • Stallenbouw

Aannemersbedrijf Niehof is in het werk steeds op zoek naar efficiëntie en een hoge kwaliteit:
‘We geloven in goed en degelijk bouwen’. Het bedrijf voldoet dan ook aan diverse certificeringen op het gebied van kwaliteitswaarborging, veiligheid en duurzaamheid. Verder wordt er ook gedacht aan de toekomst: Niehof is een erkend leerbedrijf met een aantal gediplomeerde leermeesters en een aantal leerlingen in opleiding. De leerlingen gaan één dag per week naar school en leren de rest van de week in de praktijk op de bouwplaats.

Nieuws:

Bouw bedrijfswoningen voor Oosterik

In opdracht van Tuincentrum Oosterik zijn we begonnen met de bouw van 2 bedrijfswoningen aan de Johanniksweg. De 2 woningen zijn ontworpen […]

Meer Info

Verbouwing gezondheidscentrum in Enschede

Mooie foto’s van een gezondheidscentrum aan de Beltstraat in Enschede. Niehof heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan deze grote metamorfose.

Meer Info

Nieuwe vakantiebungalows op vakantiepark Bavelds Dennen

3 prachtige vakantiebungalows opgeleverd op vakantiepark Bavelds Dennen te Denekamp. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van Bekhuis & KleinJan […]

Meer Info

Vernieuwing Dorper Esch te Denekamp

In opdracht van de Gemeente Dinkelland gaan wij in samenwerking met Lammerink Groep en Leferink architecten de nieuw- verbouw van Sportcomplex Dorper Esch verzorgen.

Meer Info

Kern activiteiten

 • Utiliteitsbouw

  Utiliteitsbouw

  Steeds meer utiliteitsbouw

  Niehof VCA-gecertificeerd

 • Stallenbouw

  Stallenbouw

  Een bekend gezicht in stallenbouw

  Bekijk onze referenties

 • Woningbouw

  Woningbouw

  Vele jaren ervaring in de woningbouw

  Alle soorten woningbouw