Veertigjarige jubilaris bij Aannemersbedrijf Niehof B.V.

De jubilaris Louis Hassink, is kraanmachinist, en word geprezen voor zijn vakmanschap, collegialiteit en zijn inzet voor het bedrijf. 

Na een voordracht door het personeel waar het wel en wee op de bouw van de afgelopen veertig jaar werk doorgenomen, volgde de huldiging. De directie en het personeel boden een gezamenlijk cadeau aan, een meubelcheque en uiteraard bloemen. Daarna volgden de felicitaties door alle aanwezigen, waarna een zeer geslaagde feestavond werd gevierd.

 

Veertigjarige jubilaris bij Aannemersbedrijf Niehof B.V.

Nieuws:

Bouw bedrijfswoningen voor Oosterik

In opdracht van Tuincentrum Oosterik zijn we begonnen met de bouw van 2 bedrijfswoningen aan de Johanniksweg. De 2 woningen zijn ontworpen […]

Meer Info

Verbouwing gezondheidscentrum in Enschede

Mooie foto’s van een gezondheidscentrum aan de Beltstraat in Enschede. Niehof heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan deze grote metamorfose.

Meer Info

Nieuwe vakantiebungalows op vakantiepark Bavelds Dennen

3 prachtige vakantiebungalows opgeleverd op vakantiepark Bavelds Dennen te Denekamp. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van Bekhuis & KleinJan […]

Meer Info

Vernieuwing Dorper Esch te Denekamp

In opdracht van de Gemeente Dinkelland gaan wij in samenwerking met Lammerink Groep en Leferink architecten de nieuw- verbouw van Sportcomplex Dorper Esch verzorgen.

Meer Info