Transformatie Kantoorgebouw Beltstraat 43a te Enschede

Voor NK bouwbegeleiding uit Wierden is Aannemersbedrijf Niehof BV gestart met de verbouwing en renovatie van het pand Beltstraat 43a te Enschede.

Een gedeelte van de beganegrond wordt verbouwd tot een fysiotherapie praktijk, de 2e en de 3e verdieping worden verbouwd tot 24 studio-woningen, tevens wordt er een nieuwe dakopbouw geplaatst. De architect van dit project is Van der Jeugd Architecten uit Enschede.

 

Transformatie Kantoorgebouw Beltstraat 43a te Enschede

Nieuws:

Bouw bedrijfswoningen voor Oosterik

In opdracht van Tuincentrum Oosterik zijn we begonnen met de bouw van 2 bedrijfswoningen aan de Johanniksweg. De 2 woningen zijn ontworpen […]

Meer Info

Verbouwing gezondheidscentrum in Enschede

Mooie foto’s van een gezondheidscentrum aan de Beltstraat in Enschede. Niehof heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan deze grote metamorfose.

Meer Info

Nieuwe vakantiebungalows op vakantiepark Bavelds Dennen

3 prachtige vakantiebungalows opgeleverd op vakantiepark Bavelds Dennen te Denekamp. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van Bekhuis & KleinJan […]

Meer Info

Vernieuwing Dorper Esch te Denekamp

In opdracht van de Gemeente Dinkelland gaan wij in samenwerking met Lammerink Groep en Leferink architecten de nieuw- verbouw van Sportcomplex Dorper Esch verzorgen.

Meer Info