Open dag Weidevol Natuurboerderij te Zwartsluis

Vrijdag 1 mei en zaterdag 2 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert Weidevol Natuurboerderij een open dag te Zwartsluis.

Een modern melkveebedrijf dat samenwerkt met Natuurmonumenten, zaalruimte aanbied midden in weidevogelgebied en een biologische bedrijfsvoering combineert met een nieuwe luchtwasser. Het moest haast wel een bijzonder gebouw opleveren. Op 1 en 2 mei houden Herman en Leanne Spans open dag en kan iedereen ‘het wonder van Zwartsluis’ met eigen ogen bekijken.

Wat is er te zien:

– Ligboxenstal met ruimte voor 230 koeien
– Chemische luchtwasser Agro Air Concept
– Stal gebouwd onder architectuur
– Vergaderlocatie tot 70 personen
– Gastvrij én transparant melkveebedrijf
– Mest scheiden zonder mestscheider
– Warmteterugwinning uit melk verwarming zalen

Open dag Weidevol Natuurboerderij te Zwartsluis

Nieuws:

Bouw bedrijfswoningen voor Oosterik

In opdracht van Tuincentrum Oosterik zijn we begonnen met de bouw van 2 bedrijfswoningen aan de Johanniksweg. De 2 woningen zijn ontworpen […]

Meer Info

Verbouwing gezondheidscentrum in Enschede

Mooie foto’s van een gezondheidscentrum aan de Beltstraat in Enschede. Niehof heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan deze grote metamorfose.

Meer Info

Nieuwe vakantiebungalows op vakantiepark Bavelds Dennen

3 prachtige vakantiebungalows opgeleverd op vakantiepark Bavelds Dennen te Denekamp. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van Bekhuis & KleinJan […]

Meer Info

Vernieuwing Dorper Esch te Denekamp

In opdracht van de Gemeente Dinkelland gaan wij in samenwerking met Lammerink Groep en Leferink architecten de nieuw- verbouw van Sportcomplex Dorper Esch verzorgen.

Meer Info