Gezondheidscentrum Haverstraat Oldenzaal wint de LHV Bouwprijs 2016!

Het nieuwe gezondheidscentrum aan de Haverstraat in Oldenzaal welke gebouwd is door Aannemersbedrijf Niehof BV, heeft de Bouwprijs 2016 (juryprijs) van de Landelijke Huisartsen Vereniging gewonnen. Dat is zaterdag bekend gemaakt tijdens de Huisartsbeurs.

Het nieuwe pand aan de Haverstraat was een van de vijf genomineerde gebouwen. De bouwprijs wordt een keer in de twee jaar uitgereikt voor praktijkruimtes die functioneel, veilig en aangenaam zijn voor de medewerkers én patiënten. Het ontwerp van het nieuwe gezondheidscentrum is gemaakt door Loman Architecten uit Ootmarsum.

Het volledige juryrapport kunt u hier bekijken: Juryrapport Bouwprijs 2016

Gezondheidscentrum Haverstraat Oldenzaal wint de LHV Bouwprijs 2016!

Nieuws:

Bouw bedrijfswoningen voor Oosterik

In opdracht van Tuincentrum Oosterik zijn we begonnen met de bouw van 2 bedrijfswoningen aan de Johanniksweg. De 2 woningen zijn ontworpen […]

Meer Info

Verbouwing gezondheidscentrum in Enschede

Mooie foto’s van een gezondheidscentrum aan de Beltstraat in Enschede. Niehof heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan deze grote metamorfose.

Meer Info

Nieuwe vakantiebungalows op vakantiepark Bavelds Dennen

3 prachtige vakantiebungalows opgeleverd op vakantiepark Bavelds Dennen te Denekamp. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van Bekhuis & KleinJan […]

Meer Info

Vernieuwing Dorper Esch te Denekamp

In opdracht van de Gemeente Dinkelland gaan wij in samenwerking met Lammerink Groep en Leferink architecten de nieuw- verbouw van Sportcomplex Dorper Esch verzorgen.

Meer Info