Gezondheidscentrum Haverstraat Oldenzaal genomineerd voor de LHV Bouwprijs 2016

Het door Aannemersbedrijf Niehof BV gebouwde Gezondheidscentrum Haverstraat in Oldenzaal is genomineerd voor de LHV Bouwprijs 2016.Dit project is in december 2015 opgeleverd door Aannemersbedrijf Niehof BV. Architect van het gebouw is Loman Architecten te Ootmarsum.

De LHV Bouwprijs is een prijs welke wordt uitgereikt door de Landelijke Huisartsen Verening, het doel van de prijs is om huisartsenpraktijken in het zonnetje zetten die hebben geïnvesteerd in een goede, veilige, prettige werkomgeving. Dat kan zijn doordat ze de inrichting van hun praktijk hebben veranderd, de praktijk hebben verbouwd of zelfs een compleet nieuwe praktijk hebben laten bouwen.

U kunt zelf ook stemmen op het Gezondheidscentrum in Oldenzaal, dat kunt u doen door op de volgende link te klikken.  LHV Bouwprijs.

Gezondheidscentrum Haverstraat Oldenzaal genomineerd voor de LHV Bouwprijs 2016

Nieuws:

Bouw bedrijfswoningen voor Oosterik

In opdracht van Tuincentrum Oosterik zijn we begonnen met de bouw van 2 bedrijfswoningen aan de Johanniksweg. De 2 woningen zijn ontworpen […]

Meer Info

Verbouwing gezondheidscentrum in Enschede

Mooie foto’s van een gezondheidscentrum aan de Beltstraat in Enschede. Niehof heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan deze grote metamorfose.

Meer Info

Nieuwe vakantiebungalows op vakantiepark Bavelds Dennen

3 prachtige vakantiebungalows opgeleverd op vakantiepark Bavelds Dennen te Denekamp. Het ontwerp en bouwbegeleiding was in handen van Bekhuis & KleinJan […]

Meer Info

Vernieuwing Dorper Esch te Denekamp

In opdracht van de Gemeente Dinkelland gaan wij in samenwerking met Lammerink Groep en Leferink architecten de nieuw- verbouw van Sportcomplex Dorper Esch verzorgen.

Meer Info